Производи

ВКПАК има аутоматске машине за етикетирање папирних етикета осетљивих на притисак, као и полиетиленске чауре и етикете за скупљање целог тела. Наши аутоматски системи се могу конфигурисати за предње, задње, завојне и вишестране апликације. Наша врхунска способност такође укључује технологију штампања и примене за УПЦ кодирање.

ВКПАК производи широк спектар аутоматских система за етикетирање како би задовољио ваше потребе за етикетирањем. Срце сваке аутоматске машине за етикетирање је њен контролни систем. ВКПАК је развио најсофистициранију контролу на тржишту данас са вртоглавим низом опција које су уграђене у све наше системе означавања. Поред тога, контроле су прилагодљиве за посебне апликације које можда имате.

Без обзира да ли вам требају горњи, доњи, предњи, задњи, завој, врат или било која њихова комбинација, ми можемо да обезбедимо аутоматски систем означавања који одговара вашим потребама. На овој страници ћете пронаћи многе типове стандардне опреме за аутоматско етикетирање, али не бојте се да нас позовете о било каквим посебним потребама, јер су шансе да их можемо уградити у систем етикетирања који вам треба.