Аутоматско оријентационо омотавање око машине за етикетирање

Аутоматско оријентационо омотавање око машине за етикетирање
Оријентисаном машином за етикетирање умотавањем управља серво мотор (тачност налепнице је 1 мм), погодна је за све врсте округлих контејнера. Сви електрични делови машине за етикетирање израђени су на Тајвану или у Јапану. Механизам за држање у три тачке омогућава високу прецизност означавања за округлу боцу. Пнеуматска станица за омотавање за свестрани пречник боце. Аутоматско оријентационо омотавање машине за етикетирање за означавање на обиму површине или на другој закривљеној површини за пластичне округле боце, тегле, лименке, лименке итд. За кућне љубимце од стакла за храну. Има опционални уређај за детекцију позиционирања обима, реализује означавање на појединачној или двострукој налепници.

Прецизност етикетирања± 1 мм (искључујући грешку производа и етикете);
НапајањеАЦ220В 50 / 60Хз 700В
Брзина транспортера5 ~ 25 метара / минуту;
Брзина етикетирања10 ~ 35ком / мин (везано за производ, величина налепнице);
Налепница Оут-Цоме СпеедКорачни мотор: 5 ~ 19 метара / минут
Серво мотор: 5 ~ 25 метара / минут
Величина боце за апликацијуСпољни пречник: Φ25-100мм;
Висина: 25мм ~ 300мм;
Величина налепнице која се примењујеДужина етикете: 20мм ~ 290мм;
Ширина етикете (ширина папира): 20мм ~ 120мм; 180 мм (опција)
Унутрашњи дија. папирне ролнеΦ76мм
Спољни дија. папирне ролнеМакс. Φ300мм
Величина (Д * Ш * В)2000 мм × 1150 мм × 1500 мм
Тежина185кгс

Карактеристике:

1. Имајте функцију позиционирања према вашој могућности. Такође могу да реализују једну или две налепнице за означавање.

2. Глава за етикетирање погодна за подешавање, брзина етикетирања је аутоматски синхрона са брзином транспортне траке како би се осигурало прецизно етикетирање.

3. Брзина транспортне линије, брзина траке под притиском и брзина излаза налепнице могу се подесити и променити помоћу ПЛЦ људског интерфејса.

4. Користите ПЛЦ познате марке, корачни или серво мотор, управљачки програм, сензор итд., Конфигурацију компонената доброг квалитета.

5. Погодно за означавање тачака и положаја у округлим боцама.

6. Користите гумени механизам за размак диференцијала точка, безстепену промену брзине претварача, одвојене у било који размак. Није потребно мењати спецификације делова приликом промене производа.

7. Користите увезени добро познати серво мотор који осигурава велику брзину, прецизност и стабилност.

8. Коришћење позиционирања цилиндра, брзо дејство и применљиво за широк спектар спецификација производа.

9. Ваљање гуменог точка на етикетама, дуг век трајања. Означавање позиционирањем је високо прецизно означавање.

10. Тачност означавања ± 0,5 мм.

Увод у другу пратећу опрему:

1. Могу се испоручити различита решења за етикетирање равних површина, округлих етикета и конусних омота. Један производ може налепити једну налепницу, две налепнице или више налепница, такође једна налепница за завршетак означавања једне, две, три или више страна налепница.

2. Можемо вам доставити опционални сто за одвикавање боца, који се може повезати директно пре машине за етикетирање, оператери могу ставити боце на ротациони сто, а затим ће ротациони сто послати боце у машину за етикетирање у машину за етикетирање аутоматски.

3. Такође се може подударати са уређајем за проверу тежине, детектором метала, машином за пуњење боца, машином за затварање, машином за шивање, машином за утискивање поклопца, инкјет / ласерским / ТТО штампачем итд.