Аутоматска машина за етикетирање мокрим лепком

Аутоматска машина за етикетирање мокрим лепком
Аутоматска машина за етикетирање влажног лепка на боцама аутоматски означава округли контејнер од стакла, пластике, алуминијума, кућних љубимаца, картонских контејнера, омотавајући етикете у вертикалном положају помоћу хладног лепка. Машина је крута, свестрана и пројектована за поузданост и уз то побољшава оперативну ефикасност, има неколико ексклузивних карактеристика које нуде додатне предности.
1, машина за етикетирање влажног лепка усваја зрели ПЛЦ систем управљања
2, машина за етикетирање лепка укључује транспортер, налепите етикету на бочицу лепком
3, машина за етикетирање влажног лепка широко се користи за обележавање округлог предмета у таквим индустријама као што су храна, лекови, дневна хемикалија и тако даље.

МоделМашина за етикетирање лепка за боце
ПОГОНМеханички погон на погон
ПРЕЧНИК БОЦЕФ55-110мм
ВИСИНА БОЧИЦЕ60—450мм
БРЗИНА ОЗНАЧАВАЊА50-120ком / мин
ЛАБЕЛСИЗЕШирина: 20-220мм Дужина: 80-370мм
ВЕЛИЧИНА МАШИНЕ2400 * 824 * 1100 мм
ПРЕЦИЗНОСТ± 1мм
Улазна снагаАЦ 220В / 380В 50 / 60ХЗ 750В

Карактеристике производа

* Операција: Кутија за налепнице машине за налепљивање мокрим лепком може се мењати у складу са различитом величином налепнице.

* Материјал: Машина за етикетирање лепка направљена је од нерђајућег челика СУС304

* Конфигурација: Машина за етикетирање влажног лепка усваја познате делове јапанске, немачке, америчке, корејске или тајванске марке

* На основу навоја боца улазак боца је стабилнији.

* Кутијом за налепнице се може контролисати да задовољи различите захтеве за етикетирање.

* Величина кутије са налепницама се може мењати у зависности од различите величине налепнице. Операција је згодна и лака.

* Користи пумпу за лепак и лепак се може користити кружно. Количина лепка који тече такође се може променити како би удовољила различитим захтевима за етикетирање.

* У поређењу са самолепљивим етикетама, папирна етикета има малу цену.

Детаљи

Предности

1. Цела машина користи нерђајући челик 304 и напредну легуру алуминијума, испуњава ГМП захтеве.

2. Аутоматско слање етикета, аутоматско лепљење, аутоматско етикетирање које знатно побољшавају ефикасност етикетирања.

3. Напредни компатибилни систем интерфејса човек-машина, једноставан и интуитиван, препун функција, са богатим функцијама помоћи на мрежи.

4. Коришћењем ротационог завртња за боце на транспортеру, боца ради глатко и позиционирање је поуздано. Коришћењем механизма за котрљање лепљење налепница је добро, повећана је поузданост означавања, заштитни уређај је опремљен без послате боце, без налепница, без пасте, без етикетирања и тако даље.

5. Кутија за лепак високе чистоће упарена је са ваљком од нерђајућег челика како би поступак био прецизан. Дебљина лепка се може прилагодити потреби, а лепак је једнак, тако да се елиминише отпад лепка и појава цурења лепка.

6. Специјални гумени ваљак третира се у неколико процеса без деформација и отпорности на хабање. Лепак је уједначен и лаган, а количина лепка се штеди.

7. Интелигентна контрола, аутоматско фотоелектрично праћење, када нема предмета и нема означавања, нема аутоматске корекције налепнице и функције аутоматског откривања налепница, како би се спречило цурење лепка и отпад етикета.

8. Са системом усисавања усисавачем и сарадњом каиша, налепница се може глатко залепити на боцу.

9. Користећи претварач фреквенције, брзина мотора се може слободно подесити и капацитет означавања се слободно контролише.

10. Може да ради сам, а такође може да повеже производну линију.

11. Дизајн одвајања кутије за лепак, обложеног гуменог точка и ротирајућег торња чине једноставно и брзо чишћење.

12. Целу машину је одабрала светски позната електрична конфигурација како би осигурала квалитет, учинила је стабилнијом, дужом употребом и мањим одржавањем.

13. Брзина означавања, транспорта и одвајања боца може остварити поступно регулисање брзине и прилагодити према потреби.

14. Прилагођавање је једноставно, замена малог броја делова као што су купола, вакуумски ремен и тако даље, може се брзо прилагодити и задовољити разним спецификацијама боце. А фактори прилагођавања могу се максимално изузети.