Аутоматска машина за етикетирање углова картонске кутије

Аутоматска машина за етикетирање углова картонске кутије
Машина се широко користи у козметици, храни, медицини, свакодневним хемикалијама, електроници, играчкама, хардверу, пластици и другим индустријама, и може се применити на различите равни означавања, а замена механизма премаза може задовољити неравне површинске ознаке; а машина има предности високе стабилности, доброг ефекта означавања, без мехурића ваздуха, без бора и тачног означавања.

Параметри машине за етикетирање
Дужина етикете10 мм ~ 300 мм
Ширина етикете10 мм ~ 150 мм
Спољни пречник ролне налепнице300 мм ~ 350 мм
Унутрашњи пречник ролне етикете70мм ~ 75мм
Тачност± 1мм
Ознака брзине30 ~ 120ком / мин
Брзина транспортера5 ~ 25м / мин
Погодан тип етикетеНалепница налепнице (доступна је прозирна налепница)
Притисак радног ваздуха0,4-0,6Мпа
Напон220ВАЦ ± 10 50Хз
Снага1500В
Тежина230КГ
Габарит2000мм × 800мм × 1500мм

Главне карактеристике

1) Широк опсег примене, може да задовољи потребе за свим округлим ознакама боца или квадратним обележавањем боца, пребацивање ознака између бочица је једноставно, лако се подешава

2) Тачност налепнице је добра, заобилазница налепнице усваја исправљачки механизам, трака не одступа, положај обележавања и нагиб су прилагодљиви, а подешавање нема мртви угао.

3) Квалитет налепнице је одличан, усвојите еластични каиш за покривач за штампу, налепница је равна, без бора, побољшајте квалитет паковања.

4) Апликација је флексибилна, машина за етикетирање на боцама има функцију аутоматског одвајања боца, може се произвести у једној машини, а такође може бити повезана са производном линијом.

5) Интелигентна контрола, аутоматско фотоелектрично праћење, уклањање етикете, нестандардна аутоматска корекција и аутоматско откривање етикета, спречавање цурења и отпад од етикета.

6) Висока стабилност, пратећа опрема ради 7 × 24 сата, Митсубисхи ПЛЦ, Веинвиев тоцхсцреен, сензор за боцу КЕИЕНЦЕ, Леузе сензор за етикете високе тачности.

7) Прилагођавање је једноставно, брзина означавања, брзина транспортовања и брзина одвајања бочице могу остварити поступно регулисање брзине, а подешавање се врши према захтеву.

8) Снажан и издржљив, усвојити механизам за подешавање од три шипке, у потпуности искористити стабилност троугла, цела машина је чврста и издржљива. Израђен је од пуног нерђајућег челика сс304, што је у складу са захтевима ГМП производње.

Аутоматиц-Цартон-Бок-Цорнер-Лабелинг-Мацхине-Детаилс-Детаилс

Детаљи

Механизам за одмотавање

Користи налепницу са ваљком. Механизам ће се одмотати када машина ради.
--Налепница налепнице: лепљива налепница, суви филм лепка, електронски надзорни код, бар код итд.
- Примена производа: Производи потребни за лепљење налепница или филмова на равну површину великог лука

Вучна функција

Повући ће налепницу што ће повећати тачност налепнице. Једноставна је конструкција којом је лако управљати. и може спречити пролазак етикете.

Сензор

Подржава дуготрајан рад, без врућег, прецизног откривања, једноставног руковања. Осетиће етикету када машина ради.тако да може повећати тачност.

Покривајући механизам

Једноставно подешавање, стандардно формирање, без бора, без мехурића

Машински материјал

Снажан и издржљив, усвојити механизам за подешавање од три шипке, у потпуности искористити стабилност троугла, цела машина је чврста и издржљива. Израђен је од пуног нерђајућег челика сс304, што је у складу са захтевима ГМП производње.

Компоненте

Висока стабилност, пратећа опрема ради 7 × 24 сата, Митсубисхи ПЛЦ, Веинвиев тоцхсцреен, сензор за боцу КЕИЕНЦЕ, Леузе сензор за налепницу високе тачности.

Инкјет штампач

Може бити опремљен машином за инкјет штампаче, која може да одштампа датум производње и број серије на мрежи, смањи процес паковања боца и побољша ефикасност производње.

Тракасти штампач

Може бити опремљен машином за штампач на траци, која може на мрежи да штампа датум производње и број серије, смањује процес паковања боца и побољшава ефикасност производње.

Апликација

Може се користити за етикетирање, картонске кутије, разне картице, листове папира, расклопљене папирне кутије, ПЕ кесе, књиге и слично, а такође се може залепити заштитним фолијама на површину различитих производа